Kylpyhuone- ja saunaremontit

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Onko mielessäsi uusi sauna, vai mahdollisesti kylpyhuoneremontti? Toteutamme sauna- ja kylpyhuoneremontit pintaremonteista aina täyssaneeraukseen asti. Halusit sitten pientä tai suurempaa remonttia, toteutamme kaiken tarkoin juuri sinun toiveidesi mukaan. Teemme laatoitukset, lauteet ja asennamme kylpyhuonekalusteet.

Toimiva ja ajanmukainen kylpyhuone lisää asumismukavuutta ja nostaa asunnon arvoa.

 

Märkätilat ja vesieristys

Märkätilojen remontointi kannattaa aina teettää osaavalla ammattilaisella. Nykyisten takennusmääräysten mukaan märkätiloihin on tehtävä kunnollinen vedeneristys. Meillä on VTT:n vesieristyssertifikaatti, joten voit luottaa siihen, että teemme vesieristykset huolellisesti, jotta vesivahingoilta vältytään.

 

Mitä kylpyhuone- tai saunaremontissa kannattaa ottaa huomioon

Jos toiveissa on suurempi saneeraus, kannattaa aina miettiä, mitä muuta voisi samalla tehdä. Tässä yhteydessä kannattaa aina suorittaa ainakin kosteusmittaus ja kartoittaa mahdollinenrakenteiden kuivaustarve tai mahdollinen putkistojen uusimistarve. Jos rakennus on rakennettu ennen vuotta 1994, tulee vuonna 2016 voimaan astuneen lainsäädännön mukaan tehdä myös asbestikartoitus.

 

Toteutus

Kylpyhuoneremontti alkaa aina huolellisesta suunnittelusta. Käymme läpi asiakkaan toiveet ja tarpeet sekä materiaalivalinnat, jotta lopputulos on juuri sitä, mitä lähdettiin hakemaan. Ennen purkutöiden aloittamista, remontoitava alue suojataan huolellisesti, jottei rakennuspölyä eikä likaa pääse kulkeutumaan työmaalta muualle asuintiloihin. Kun purkutyöt on tehty, tehdään tarvittavat pohjatyöt, kuten vedeneristys tai mahdollisesti lattian valu tai seinien levytys. Lopuksi tehdään laatoitus ja asennetaan kalusteet paikoilleen. Valmistumisen jälkeen teemme huolellisen loppusiivouksen.

Laatu

Teemme kaikki sauna- ja kylpyhuoneremontit tarkoin ja huolellisesti rakennusmääräysten mukaisesti. Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme takaa, että lopputulos on kestävä ja hivelee silmää.